merXu

Cancel

Kémény Műhely Kft.

verified supplier
Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kéménytechnikai rendszerek gyártásában és kereskedelmében. Legyen szó akár kéménybélelésről, akár új kémény telepítésről, vagy külsőfali szerelt kémény telepítéséről nálunk minden termék megtalálható ami egy kéményfelújításhoz, vagy új kémény te...
Year established
2009
Total employees
5 - 10
Country / Region
Hungary
Kémény Műhely Kft.

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a kéménytechnikai rendszerek gyártásában és kereskedelmében. Legyen szó akár kéménybélelésről, akár új kémény telepítésről, vagy külsőfali szerelt kémény telepítéséről nálunk minden termék megtalálható ami egy kéményfelújításhoz, vagy új kémény telepítéséhez szükséges. Kéményseprő járdák, tetőkibúvók, beton kémény fedkövek, légbevezető elemek, szén-monoxid érzékelők, füstcsövek, hőszigetelt kémények, kandalló kémények egyaránt nagy választékban megtalálhatók a palettánkon.

Rólunk


Társaságunk 2005-ös alapítása óta kéménytechnikai termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. A több mint 15 éves tapasztaltunk felhasználva 2019-ben megnyitottuk kéményáruházunkat saját tulajdonú telepünkön, ahol több mint 1000 m2 biztosítja ügyfeleink gyors, minőségi és a XX. század igényeinek megfelelő kiszolgálását.

Célunk, hogy szakmai tapasztalatainkat felhasználva egy minden igényt kielégítő, a modern épületgépészet elvárásinak is megfelelő kéménytechnikai központot működtessünk, ahol biztonságos és modern környezetben szakképzett munkatársak tudják segíteni vásárlóinkat.

Áruházunkban a kéménytechnikai termékek teljes palettája megtalálható, így saját gyártású termékeink mellet minden olyan kiegészítő elem is megvásárolható, amely egy kéményfelújítás során szükséges lehet.

Gyártókapacitásunk lehetőséget biztosít arra, hogy a sikeres kéményfelújítást egyedi gyártású termékekkel is támogatni tudjuk.

Gyártott és forgalmazott termékeink egyaránt rendelkeznek a szakhatósági átadásokhoz elengedhetetlen minősítéssekkel.

Cégünk kizárólagos gyártója az ALUÉK kéménybéléscső rendszernek és a Stabile kéményrendszerek magyarországi képviseletét is mi látjuk el.