merXu

Cancel

KAZINST GRUP SRL

verified supplier
Compania S.C. Kazinst Grup S.R.L. a luat naștere în anul 2010 și este o companie cu capital integral românesc, în cadrul companiei înregistrându-se la momentul actual un număr de peste 70 de angajați. Obiectul principal de activitate al companiei îl reprezintă comercializarea de echipamente și acc...
Year established
2010
Total employees
51 - 100
Country / Region
Romania
KAZINST GRUP SRL

Compania S.C. Kazinst Grup S.R.L. a luat naștere în anul 2010 și este o companie cu capital integral românesc, în cadrul companiei înregistrându-se la momentul actual un număr de peste 70 de angajați.

Obiectul principal de activitate al companiei îl reprezintă comercializarea de echipamente și accesorii de instalații. În prezent, compania are un portofoliu de aproximativ 10.000 de articole, într-o gamă completă de instalații: termice, hidro, climă; panouri solare; obiecte sanitare; produse de la peste 64 de furnizori recunoscuți pe plan internațional.

Kazan vă oferă instalații și soluții complete: vă asigură service, mentenanță și autorizare în funcționare pentru echipamentele vândute.

Cui ne adresăm?

Produsele Kazan, se adresează instalatorilor și clienților finali, au o calitate foarte bună și sunt oferite la cel mai avantajos preț. Instalatorii le folosesc cu incredere în cadrul proiectelor lor și le recomandă cu căldură clienților finali.

Toate produsele au incluse în descriere specificațiile tehnice necesare pentru a face cea mai bună alegere. În cazul în care doriți mai multe detalii sau recomandări pentru proiectele voastre, vă rugăm sa ne contactați.

Oferim seriozitate, profesionalism și transparență în relația cu fiecare client și partener Kazan.

Suntem aici pentru voi!

Kazan Romania


Compania S.C. Kazinst Grup S.R.L. a luat naștere în anul 2010 și este o companie cu capital integral românesc. Obiectul principal de activitate al companiei îl reprezintă comercializarea de echipamente și accesorii de instalații.