merXu

Cancel

ERGO SOLAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

verified supplier
Ergo Solar este primul distribuitor oficial autorizat al mărcii SolaX Power din România. Nu suntem o companie de instalații, ci distribuim doar produse SolaXPower Co. Ltd., oferind suport în toate etapele cooperării: de la alegerea produsului potrivit până la instruire și suport tehnic. Oferta noa...
Year established
2020
Total employees
5 - 10
Country / Region
Poland
ERGO SOLAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Ergo Solar este primul distribuitor oficial autorizat al mărcii SolaX Power din România. Nu suntem o companie de instalații, ci distribuim doar produse SolaXPower Co. Ltd., oferind suport în toate etapele cooperării: de la alegerea produsului potrivit până la instruire și suport tehnic.

Oferta noastră include o gamă completă de dispozitive fotovoltaice ale producătorului, iar acestea sunt: ​​invertoare string sau hibride și baterii de stocare a energiei, precum și încărcătoare pentru mașini electrice.

Despre noi- distribuitor autorizat SOLAX POWER

distribuitor autorizat SOLAX POWER

Oferta noastră include o gamă completă de dispozitive fotovoltaice ale producătorului, iar acestea sunt: ​​invertoare string sau hibride și baterii de stocare a energiei, precum și încărcătoare pentru mașini electrice.

După un succes uriaș pe piața poloneză, în prezent suntem implicați în dezvoltarea brandului SolaXPower pe piața din România, deoarece este un brand care ne-a convins prin fiabilitatea și inovația sa. Ceea ce distinge brandul SolaXPower este o prezență de peste 10 ani pe piață, precum și o dezvoltare constantă care asigură siguranța utilizatorilor produselor SolaX. Este o companie care angajează aproape 500 de angajați cu un nivel ridicat de automatizare a proceselor. Este un brand prezent în 120 de țări și brandul nr. 1 în Cehia în ceea ce privește acoperirea și recunoașterea pieței, precum și unul dintre cele mai frecvent alese mărci de invertoare în Italia și Australia.

În spatele calității produselor noastre se află componente de cea mai înaltă clasă din care sunt construite invertoarele. În România, SolaXPower nu este încă recunoscut la scară largă, dar ca dovadă a calității și fiabilității, SolaXPower oferă o garanție de 10 ani pentru invertoarele rezidențiale. În primii 5 ani, în cazul unor probleme, invertorul este înlocuit 1: 1. Avem și o linie telefonică de service 24/24 de ore, iar aproximativ 95% dintre problemele raportate nu privesc echipamentul în sine, ci înregistrarea în aplicația SolaXCloud. SolaXPower a fost prima companie care a lansat un invertor hibrid pe piața asiatică în 2013, acum având cea mai recentă versiune îmbunătățită a invertoarelor hibride de a 4-a generație și dispozitive Retrofits care permit extinderea unei instalații existente cu orice invertor string disponibil pe piață.

Când vine vorba de aplicații dedicate invertoarelor noastre, avem aplicația SolaXCloud pentru invertoarele rezidențiale și platforma SolaXProject dedicată invertoarelor de la 20kW în sus.