merXu

Cancel

Ecoterm Optim Clima SRL

verified supplier
Comert Online cu produse Eecologice, Economice si Eficiente pentru incalzire si climatizare ce folosesc energia electrica combinata cu cea fotovoltaica, eoliana si resursele biodegradabile biomasa (peleti, brichete): panouri radiante infrarosu si sisteme de incalzire radianta;  pompe de ca...
Country / Region
Romania
Response time
< 19 h
Response rate
100%
Ecoterm Optim Clima SRL

Comert Online cu produse Eecologice, Economice si Eficiente pentru incalzire si climatizare ce folosesc energia electrica combinata cu cea fotovoltaica, eoliana si resursele biodegradabile biomasa (peleti, brichete):

  • panouri radiante infrarosu si sisteme de incalzire radianta; 

  • pompe de caldura aer apa;

  • aparate de aer conditionat inverter.

  • panouri solare pentru incalzirea apei.

  • centrale pe peleti si brichete;

  • sobe, seminee si termosobe pe peleti

Compania Ecoterm Optim Clima SRL isi propune ca prin actiunile sale sa minimalizeze pe cat posibil impactul negativ asupra mediului. Politica noastra de vanzari, este orientata spre client, informare si ofertarea unor alternative de incalzire ECO, mai eficiente si mai Economice. Denumim cateva dintre produsele comercializate prin magazinul nostru online: panouri radiante electrice de incalzire, sobe, seminee si termosobe pe peleti, instalatii electrice de incalzire prin pardoseala, panouri solare si fotovoltaice, pompe de caldura , aparate de climatizare si filtrare a aerului, instalatii de degivrare, etc. .Produsele comercializate de societatea noastra vin cu o tehnologie noua, moderna, automatizata, care protejeaza mediului inconjurator, sunt ecologice, au un consum redus de energiesi un randament ridicat. Pentru a putea beneficia toti consumatorii de aceste produse am ales cea mai eficienta forma de vanzare, comertul online, cu livrarea produselor intoata tara.

Alege solutii de incalzire si climatizare cu impact redus asupra mediului. Sprijina ecologia, fii ECO.