merXu

Cancel

DL'1 Kft.

verified supplier
A DL’1 Kft 1994 óta működő villamossági nagykereskedés. Négy székhellyel, a magyarországi villamossági piac meghatározó szereplője lett, majd 2019-ben a Daniella Kereskedelmi Kft-be beolvadva Magyarország legnagyobb villamossági nagykereskedelmi hálózatává nőte ki magát a cégcsoport.   Alapító ta...
Country / Region
Hungary
Response time
< 11 h
Response rate
100%
DL'1 Kft.

A DL’1 Kft 1994 óta működő villamossági nagykereskedés. Négy székhellyel, a magyarországi villamossági piac meghatározó szereplője lett, majd 2019-ben a Daniella Kereskedelmi Kft-be beolvadva Magyarország legnagyobb villamossági nagykereskedelmi hálózatává nőte ki magát a cégcsoport.

 

Alapító tagjai a 2007-ben megalapított FEGIME Hungary Kft-nek, melynek köszönhetően a magyar családi vállalkozások közreműködésével kapcsolódik nemzetközi tagcégek láncolatához, ezzel együtt az európai szakmai elit vérkeringésébe.

 

A cég értékesítési filozófiája, a magyar piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva minőségi termékeket, reális áron forgalmazni. A DL’1 Kft közel 200 termékcsoportot, ezen belül több, mint 100ezer féle terméket forgalmaz. Olyan, világ szinten meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint például a BALS ipari csatlakozók, Raychem kábelvégelzáró szerelvények, de saját márkás termékek forgalmazása is egyre nagyobb teret nyer.

 

A széles ügyfélkört az alábbi termékcsoportokból szolgáljuk ki:

-          automatizálás

-          energiaelosztás

-          installáció-technika

-          kábel-vezeték

-          villámvédelem és megújuló energia

-          világítástechnika

-          szerszámok és szerszámgépek

-          szerelési anyagok

-          biztonságtechnika

 

Szerszám üzletágunk kínálatába tartozó márkák a hosszú évek tapasztalata alapján lettek kiválasztva különböző felhasználói igények alapján.

 

Főbb márkáink:

·         Milwaukee – ipari prémium kategória a legmagasabb igénybevételre

·         AEG – ipari professzionális kategória

·         FERM INDUSTRIAL – ipari felhasználásra, kiváló ár/érték arány

·         HAUPA villamosipari szerszámok

·         RYOBI és FERM barkács termékek, otthoni felhasználásra

 

Szerszám bemutató termünk a budapesti telephelyű Milwaukee Center, mely az amerikai gyártó cégcsoport, a TTI, elektromos és akkumulátoros gépeit, és az ezekhez kapcsolódó tartozékait és kéziszerszámait forgalmazza. A fő irányvonalunk az ipari gépek és szerszámok bemutatása és értékesítése minden olyan Partnerünk részére, akiknek fontos, hogy kiváló eszközökkel, hatékonyan végezzék munkájukat. Területi képviselő kollégánk készséggel áll rendelkezésükre minden olyan kérdés esetén, amikor egy felmerülő problémára keresnek megoldást. Személyes kapcsolattartással, termék bemutatókkal segíti munkájukat, hogy mindig zökkenőmentesen végezhessék el a feladataikat.

 

A vásárlók elégedettsége kiemelt fontosságú, ezért folyamatos fejlesztésekkel szeretnénk elősegíteni a gyorsabb és még megbízhatóbb kiszállítást, beszerzést és vásárlói környezetet a vevők részére, mind internetes, mind személyes vásárlások kezelésénél.
Raktárakban nem tartott termékeket igyekszünk lehető leggyorsabban beszerezni, a több mint 600 beszállítóból álló partnertörzsnek köszönhetően. Raktárkészletről rendelt termékek kiszállítása a következő munkanapon történik, Budapest területén saját sofőrjeinkkel, míg a fővároson kívül 2 szerződött partnerünk segítségével.