merXu

Cancel

Elektropomůcky Pardubice s.r.o.

verified supplier
Společnost Elektropomůcky Pardubice s.r.o. byla založena v roce 1996 se zaměřením na vývoj, výrobu a prodej ochranných a pracovních pomůcek pro nízké, vysoké a velmi vysoké napětí, jako jsou např. zkoušečky, zkratovací soupravy, záchranné háky, vypínací tyče, pojistkové kleště, fázovací soupravy a...
Country / Region
Czechia
Elektropomůcky Pardubice s.r.o.

Společnost Elektropomůcky Pardubice s.r.o. byla založena v roce 1996 se zaměřením na vývoj, výrobu a prodej ochranných a pracovních pomůcek pro nízké, vysoké a velmi vysoké napětí, jako jsou např. zkoušečky, zkratovací soupravy, záchranné háky, vypínací tyče, pojistkové kleště, fázovací soupravy aj.

Ochranné pracovní pomůcky z našeho sortimentu jsou používány především v elektrických stanicích (rozvodny, trafostanice, měnírny apod.) a na sítích přenosové, distribuční a trakční soustavy.

Za účelem provádění výrobních kusových zkoušek a poskytování širokých služeb v oblasti periodických zkoušek OPP provozujeme zkušebnu VVN do jmenovitého napětí 245 kV. Zkušebna E18 je evidována a pravidelně kontrolována Asociací zkušeben.

Ve společnosti je implementován a udržován systém řízení kvality ČSN EN ISO 9001:2016 a systém řízení životního prostředí ČSN EN ISO 14001:2016.