merXu

Cancel

LEDO LINE SRL

verified supplier
LEDO LINE SRL este o companie specializată în  vânzarea și producția de produse electrice, iluminat LED si alte produse conexe. Cu sediul în Str. Dambovitei nr. 29, Oradea, Jud. Bihor, suntem dedicați să aducem calitate și eficiență în industria noastră. Scurt Istoric: Cu o experiență vastă în ...
Year established
2011
Total employees
< 5
Country / Region
Romania
LEDO LINE SRL

LEDO LINE SRL este o companie specializată în  vânzarea și producția de produse electrice, iluminat LED si alte produse conexe. Cu sediul în Str. Dambovitei nr. 29, Oradea, Jud. Bihor, suntem dedicați să aducem calitate și eficiență în industria noastră.

Scurt Istoric:

Cu o experiență vastă în domeniu, LEDO LINE SRL a fost fondată în 2011 de către Porumb Daniel. De atunci, ne-am angajat să oferim soluții inovatoare și produse de calitate clienților noștri.

Deși firma LEDO LINE SRL a fost infiintată in 2011, experiența noastra se intinde pe o perioada de peste 30 de ani (1992)

La LEDO LINE SRL, ne mândrim cu angajamentul nostru față de excelență și satisfacția clienților. Ne străduim în mod constant să îmbunătățim și să extindem gama noastră de produse/servicii, adaptându-ne nevoilor și cerințelor în continuă schimbare ale pieței.

Cu o echipă dedicată și pasionată și cu un accent puternic pe calitate și inovație, suntem aici pentru a servi clienții noștri cu cele mai bune soluții în domeniul produselor electrice si iluminat de joasă tensiune.

Misiunea Noastră:

Misiunea noastră la LEDO LINE SRL este de a oferi produse potrivite pentru nevoile consumatorilor din gama materialelor electrice si soluții de iluminat durabile și eficiente. Suntem determinați să contribuim la un impactului pozitiv asupra comunității și mediului.