merXu

Cancel

ROCK STAR CONSTRUCT

verified supplier
Cu o experineta de peste 13 ani in comertul cu piatra naturala, PIATRAONLINE este primul magazin online de profil si printre cei mai mari furnizori din Romania. In ultimii ani, PIATRAONLINE, brand-ul sub care opereaza compania Rock Star Construct, a crescut continuu – de la dezvoltarea colaboraril...
Country / Region
Romania
ROCK STAR CONSTRUCT

Cu o experineta de peste 13 ani in comertul cu piatra naturala, PIATRAONLINE este primul magazin online de profil si printre cei mai mari furnizori din Romania.

In ultimii ani, PIATRAONLINE, brand-ul sub care opereaza compania Rock Star Construct, a crescut continuu – de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra in strainatate (Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt si Brazilia) si pana la livrarea de produse in toata Europa.

Compania apreciaza diversitatea viziunilor si este onorata sa contribuie la materializarea proiectelor valoroase de design. PIATRAONLINE crede in potentialul creativ al clientilor sai, se dedica complet cand incepe o noua colaborare si este, de fiecare data, fascinata de rezultat.

De-a lungul timpului, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor au impus pe piata interna si internationala numele PIATRAONLINE, drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor.