merXu

Cancel

Zenith Workx Hungary Bt.

verified supplier
A Zenith Workx Hungary Bt. 2002-es alapítása óta jelentős változáson ment keresztül, dinamikus fejlődést tudhat maga mögött. Egyszemélyes vállalkozásként jött létre, fő profilja az arculatot hordozó reklám eszközök és ruházatok kialakítása volt. Mára cégünk 13 alkalmazottal működik  egy bemutatót...
Country / Region
Hungary
Zenith Workx Hungary Bt.

A Zenith Workx Hungary Bt. 2002-es alapítása óta jelentős változáson ment keresztül, dinamikus fejlődést tudhat maga mögött. Egyszemélyes vállalkozásként jött létre, fő profilja az arculatot hordozó reklám eszközök és ruházatok kialakítása volt. Mára cégünk 13 alkalmazottal működik  egy bemutatótermet, egy munkavédelmi szakáruházat és három webáruházat működtet. A marketing területén szerzett tapasztalatainkat jól tudjuk hasznosítani az egyedi munkaruházatok tervezése és megvalósítása területén.

2020 év elején megnyitottuk Székesfehérvár legnagyobb termékkínálattal rendelkező munkavédelmi szaküzletét modern webáruházunk mellett, hogy legyen egy hely, ahol az ügyfelek fizikailag is találkozhatnak a kínálattal.

Mint  Portwest, Artra disztribútor, kiemelt Cerva, Coverguard, BASE és Puma Safety szakkereskedő képesek vagyunk egyedi - cél árakat biztosítani megrendelőinknek. Webbel összekötött vállalatirányítási rendszerünk egyedi szűrési funkcióinak köszönhetően, nagyon könnyen találhat azonos  tudásszintű, jobb árérték arányú termékeket, így időt és pénzt takaríthat meg vállalatának

Munkavédelem és ruházat forgalmazásában több, mint 18 évvel a hátunk mögött büszkén állíthatjuk velünk érdemes együtt dolgozni mind magánszemélyeknek, mind pedig cégek számára. Web áruházunkban több mint negyvenezer cikkel dolgozunk, így fontosnak tartjuk, hogy vevőink gyorsan és kényelmesen megtalálják a számukra fontos termékeket.

Szolgáltatásainkról röviden:

  1. Védő-, munka és formaruházat tervezése, gyártása

  2. Egyéni védőeszközök forgalmazása. Cégünk kiemelt Portwest és Cerva kereskedő

  3. Feliratozás: hímzés és szitázás, késztermékre és gyártott termékekre egyaránt

  4. Grafikai tervezés, arculat, megjelenés, logók tervezése, újrarajzolása