merXu

Cancel

Krona LT, UAB

verified supplier
UAB KRONA LT įkurta 2015 metais. Tai jauna, auganti įmonė platinanti buitinę techniką Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje. Taip pat sėkmingai plečianti eksportą į NVS ir Europos Sąjungos šalis. Profesionali įmonės komanda turi ilgalaikę patirtį pardavimų srityje. Įmonės atstovai Latvijoje, Rusijoje, ...
Country / Region
Lithuania
Krona LT, UAB

UAB KRONA LT įkurta 2015 metais. Tai jauna, auganti įmonė platinanti buitinę techniką Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje. Taip pat sėkmingai plečianti eksportą į NVS ir Europos Sąjungos šalis. Profesionali įmonės komanda turi ilgalaikę patirtį pardavimų srityje. Įmonės atstovai Latvijoje, Rusijoje, Vokietijoje sėkmingai užtikrina eksporto pardavimų plėtrą.

Prekės ženklas „KRONAsteel“ buvo sukurtas 2000 m. Ešborne, Vokietijoje, ir nuo tada jau 15 metų aktyviai dalyvauja Rytų Europos rinkoje, kur šio prekės ženklo metinė apyvarta siekia daugiau nei 20 milijonų eurų. Prekės ženklas „KRONAsteel“ specializuojasi išskirtinai virtuvės gartraukių gamyboje ir pardavime.
„KRONAsteel“ gaminiai atitinka aukščiausius tarptautinius kokybės standartus, kurie užtikrina, kad šios prekės ženklo gartraukiai ilgai saugos Jūsų virtuvės oro švarą.
Mūsų inžinieriai nuolat kuria naujas technologijas ir gerina gartraukių technines galimybes, kad ištobulintų šio prekės ženklo modelių asortimentą. Šiuo metu jie daro viską, kad virtuvės gartraukiai taptų dar efektyvesni, patogesni ir patikimesni.
Pirkėjai pastebi puikų „KRONAsteel“ gartraukių kokybės ir kainos santykį, todėl renkasi šio prekės ženklo gaminius.
Pirkėjų pasitikėjimas yra svarbiausias mūsų pasiekimas, todėl mes kasdien stengiamės šį pasitikėjimą pateisinti.