merXu

Cancel

HOLF centrum s.r.o.

verified supplier
Jako první v České republice jsme zařadili do nabídky pracovní a bezpečnostní obuv jediného polského výrobce PPO PP, který je státním podnikem působícím na trhu více než 65 let. Obuv PPO je vyráběna systémem přímého vstřiku s použitím 4 pokročilých technologií na 10 sadách forem určených pro různé...
Country / Region
Czechia
HOLF centrum s.r.o.

Jako první v České republice jsme zařadili do nabídky pracovní a bezpečnostní obuv jediného polského výrobce PPO PP, který je státním podnikem působícím na trhu více než 65 let. Obuv PPO je vyráběna systémem přímého vstřiku s použitím 4 pokročilých technologií na 10 sadách forem určených pro různé pracovní podmínky. Vyrobí se přes milion párů obuvi ročně.

V úzké spolupráci s výrobcem SARA WORKWEAR realizujeme návrhy, výrobu a dodávku pracovního oblečení pro Vaši firmu. Vytváříme pohodlné a funkční ochranné oděvy pro všechna odvětví a při navrhování dbáme na každý detail. V naší nabídce nechybí také speciální normované oděvy pro práci v rizikovém prostředí.

Pro spolupráci s těmito výrobci jsme se rozhodli pro jejich dlouholetou tradici, kvalitu a působnost po celé Evropě. Stali jsme se tak jejich výhradními distributory pro ČR.

WWW.HFSHOP.CZ