Hvad kan jeg gøre, hvis min betaling mislykkedes?

Hvis din betaling ikke lykkedes, vil du se denne information på siden med ordrestatus. I afsnittet "Betalinger" for den specifikke ordre skal du vælge den betalingsmetode, du er interesseret i, og klikke på knappen "BETAL".

Start ikke en ny betaling, hvis den forrige betaling stadig er i gang (i status Started).

Hvis du er i tvivl, så kontakt os: contact@merxu.com eller brug formularen