merXu

Annuller
Hjælp-center
Velkommen til merXu hjælpecenter
Her finder du al information om køb og salg på den europæiske handelsplatform merXu

Filer uploades

Denne metode anbefales, når du tilføjer flere tilbud.

Du kan integrere dit produktkatalog med merXu på flere måder.

- merXu-format — du kan finde det ved at klikke her . Fuldfør det og upload filen til platformen. Hvis du har brug for hjælp, kontakt venligst +48 732 052 000 eller gennem FORMULAREN

- Ceneo XML/Google Merchant XML — hvis du har Ceneo eller Google Merchant XML-filer, kan du uploade dem selv via formularen. Men hvis du ønsker, at vi automatisk opdaterer priser og indhold i kataloget, så send venligst et direkte link til din XML-fil via e-mail til contact@merxu.com

Hvis du har udarbejdet kataloger i et af disse formater, kan du nemt importere data fra dit katalog til merXu.

Gå til Mit merXu > Produktkatalog > Upload tilbud eller klik HER .

Vælg den relevante mulighed for at uploade filen

! merXu-formater

Du kan læse om instruktionerne til oprettelse af merXu-formater HER