Ferie på merXu - hvad skal du gøre, når du er utilgængelig på merXu i et stykke tid?

På merXu har vi ikke mulighed for at indstille en "ferie"-status. Men hvis du planlægger et længere fravær, skal du skjule synligheden af dine fortegnelser for den tid.

Du gør det i mit MerXu > Produktkatalog eller klik HER . Vælg et hvilket som helst produkt, så vises en boks, der beder dig om at vælge alle produkter - klik på den. Vælg deaktiver og fortsæt på listen, der vises. Fra dette tidspunkt vil tilbuddene på din konto ikke være synlige på platformen.

Deaktiver

• Når du integrerer med Baselinker, skal du slå synkronisering fra via panelet på deres websted for denne gang.
  • Hvis du har sendt en XML-fil til os, bedes du sende en e-mail til os på pomoc@merxu.com , vi sætter dataoverførslen på pause i det tidsrum, du angiver.

For at gøre fortegnelserne synlige igen på merXu skal du bare følge samme måde som for deaktivering, men fuldfør processen ved at klikke på aktivér (i stedet for at deaktivere).