Tilføj lignende tilbud

Med denne simple "Tilføj lignende" mulighed kan du spare tid og kræfter, mens du udvider din produktkatalog. Det er en praktisk funktion for virksomheder i alle størrelser og gør det nemmere end nogensinde at vise dine tilbud på merXu!

I denne vejledning vil vi vise dig, hvordan du bruger "Tilføj lignende" muligheden til nemt at oprette nye produktlister baseret på eksisterende tilbud. Lad os komme i gang!

Trin 1: Få adgang til din merXu kontopanel

Start med at klikke på "Min merXu" knappen for at få adgang til din merXu kontopanel. Herfra navigerer du til "Produktkatalog" sektionen HER.

Trin 2: Find tilbuddet og klik "Tilføj lignende"

I "Produktkatalog" sektionen finder du det tilbud, som du ønsker at oprette en lignende vare for. Klik på tilbuddet for at få adgang til detaljerne. På højre side af siden finder du knappen "Tilføj lignende". Klik på den.

Trin 3: Udfyld "Leverandørs produkt-ID" feltet

Når du har klikket på "Tilføj lignende", vil du blive omdirigeret til en ny formular for tilbuddet, der allerede er udfyldt med information fra det tidligere tilbud. Nu skal du blot udfylde feltet "Leverandørs produkt-ID". Husk, at hvert "Leverandørs produkt-ID" skal være unikt for hver vare, du opretter.

Trin 4: Klik "Opret" og du er færdig!

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, skal du klikke på knappen "Opret" for at generere din nye produktliste. Det er det! Din nye vare er nu oprettet og tilføjet til merXu-platformen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er vores kundeserviceteam HER for at hjælpe dig. God handel på merXu!