Anmodning om tilbud - vagthund

Med funktionen "Request for quotes watchdog" vil du aldrig mere gå glip af tilbud, der er relevante for dig.

Når du gennemser "Request for quotes"-listen, kan du klikke på knappen "Observe". Hvis du gør det, får du besked om nye tilbud, der opfylder dine søgekriterier. Det kan blot være en udvalgt kategori eller et specifikt søgeord, f.eks. producentens mærke eller endda en kombination af begge.

Snímek Obrazovky 2023 04 18 V 13.45.35

Du kan definere flere forespørgsler, afhængigt af dine behov. Du kan nemt redigere disse forespørgsler direkte på vores forespørgselsside.

Snímek Obrazovky 2023 04 18 V 13.45.46

Meddelelser om nye henvendelser vil blive sendt til din e-mail.

Denne funktion er tilgængelig for sælgere, der har aktiveret en af vores nuværende abonnementsplaner.