Indlæser tilbud på merXu

Sådan navngives filen

Du skal bruge filen til at bygge dit produktkatalog – til at tilføje tilbud, men også til at opdatere tilbud. Vi opfordrer dig derfor til at navngive filen efter mønsteret:

virksomhedsnavn_DDMMRRRR

eksempel: MerXu_12042020. Vi har antaget, at feltet "Dato" angiver datoen, hvor filen blev genereret/importeret.

Konsekvent navngivning giver dig mulighed for at spore ændringer og nemt administrere dine filer i fremtiden.

Hvor skal filen indlæses

Du kan uploade tilbud oprettet ved hjælp af filen til din merXu-konto. Gå til din konto, længere ind i produktkataloget, dataimport og klik på "Upload tilbud". Du har flere metoder at vælge imellem - men vælg "Upload merXu Catalogue".

Du kan også følge linket:

https://merxu.com/dashboard/da/offers/upload/merxu

Hvordan ser formen ud

Ud over at uploade filen, kræver formularen, at du angiver det sprog, som filen er udfyldt på. Dette sprog vil være referencen for oversættelse af tilbuddene til vores andre sprog.

Derudover kan du indstille parametre for hele filen såsom kategori, momssats, valuta, specialpris, prisklasser, hvorfra og til hvor afsendelsen vil finde sted.

Det er også her, du indlæser billederne, hvis arket indeholder billedfilnavne frem for links (url).