Hvordan opdaterer man tilbud på merXu?

Hvis du ønsker, at dataene i dine fortegnelser (priser og katalogindhold) skal opdateres automatisk hver dag, skal du importere dit katalog ved hjælp af en XML-fil eller via Baselinker.

Du kan også opdatere dine tilbud ved at redigere eller ændre dem i Excel-filen genereret under Mit merXu > Produktkatalog eller ved at klikke HER

For at redigere et givet tilbud, skal du gå til fanen Produktkatalog og klikke på det tilbud, du vil foretage ændringer til. I formularen kan du redigere: kategori, titel, beskrivelse, flere salg, enhed, pris, momssats, tilstand, forsendelsesoplysninger, destinationslande, du kan også tilføje billeder, prisklasser og ændre tilbuddets synlighed. Når du foretager ændringer, skal du bekræfte dem ved at klikke på knappen "Opdater".

Hvis du vil opdatere en masse information i flere lister, kan du eksportere dataene til en Excel-fil. Klik blot på knappen "Eksporter tilbud til Excel-fil". På denne måde kan du opdatere: titel, pris, momssats, status, salgsmultipel, enhed, tilbudssynlighed, forsendelsesland, destinationslande. Foretag alle de nødvendige ændringer, og genindlæs derefter filen i samme fane ved hjælp af stien: My merXu > Produktkatalog > Upload tilbud > Opdatering af prisliste. Vi vil overskrive de ændrede data i tilbuddene.

Produkt Cckatalog