Hvordan registrerer man en konto på merXu?

Gå til side TILMELDING . Du kan klikke på knappen " Registrer ", som kan findes på merXus hjemmeside i øverste højre hjørne.

2 1 En

Trin 2: Vælg dit land

På registreringsformularen finder du et felt til at vælge det land, hvor din virksomhed er registreret.
Vælg det relevante land fra de angivne muligheder.

Trin 3: Udfyld registreringsformularen

Udfyld alle de påkrævede felter på registreringsformularen.
Felter markeret med en asterisk (*) er obligatoriske, så sørg for at give nøjagtige oplysninger.

Trin 4: Angiv din status som køber/sælger

I registreringsformularen bliver du bedt om at angive, om du er køber eller sælger eller begge dele.
Vælg den mulighed, der gælder for din virksomhed.

Trin 5: Accepter vilkår og betingelser

Læs Vilkår og betingelser omhyggeligt igennem.
Hvis du accepterer vilkårene, skal du markere afkrydsningsfeltet for at angive din accept.

Trin 6: Fortsæt til bekræftelsesprocessen

Når du har indsendt registreringsformularen, vil du blive omdirigeret til verificeringsprocessen, som faciliteres af merXus eksterne partner.
Dette trin er obligatorisk for at begynde at sælge på merXu.

Trin 7: Udfyld dine virksomhedsoplysninger

Følg instruktionerne for at udfylde dine virksomhedsoplysninger i bekræftelsesprocessen.
Vælg det sprog, du bruger til kommunikation.

Trin 8: Udfyld virksomhedsoplysninger og personlige oplysninger

Angiv nøjagtige oplysninger for hvert felt vedrørende dine virksomhedsoplysninger og personlige oplysninger.
Sørg for at dobbelttjekke oplysningerne for nøjagtighed.

Trin 9: Bekræft din bankkonto

For at modtage udbetalinger skal du have en verificeret bankkonto.
Bankkontoindehaverens navn skal matche dit firmanavn.
Du har to muligheder for verificering: via mobilbankens app eller bankens hjemmeside, eller ved at angive kontooplysninger og uploade en scanning af et kontoudtog.

Trin 10: Indsend dokumenter og gå videre til gennemgang

Følg instruktionerne for at indsende de nødvendige dokumenter til verifikation.
Når de er indsendt, skal du gå videre til gennemgangen og godkendelsen.

Trin 11: Opdater siden for verifikationsstatus

Efter gennemgangsprocessen skal du opdatere siden for at tjekke verifikationsstatus. Det kan tage et stykke tid.
Hvis alle felter er markeret med et grønt "Verified", betyder det, at registrerings- og onlinebetalingsprocessen er gennemført.

Så siger vi tillykke! Du har registreret og onboardet til online betalingsmetoder på merXu. Velkommen til platformen!

Se hvordan du begynder at sælge trin for trin HER