Hvordan tilføjer jeg en "Klar til forsendelse"-etiket til et produkt?

Ved at tilbyde produkter, der kan sendes med det samme, tiltrækker du en større gruppe af potentielle kunder til dit sortiment, hvilket giver dig mulighed for at sælge hurtigere og reducere de omkostninger, der er forbundet med længere opbevaring.

R Eady to Ship

Etiketten "Klar til forsendelse" er markeret på merXu for tilbud, der:

1. er sendt via en fil, et produktfeed, API-integration eller BaseLinker og indeholder oplysninger om tilgængelighed
2. er uploadet manuelt af merXu dashboardet og er markeret som "På lager"

For at markere varer som klar til afsendelse skal du logge ind på din merXu-konto og gå til Mit merXu > Produktkatalog.

I afsnittet "Send CSV- eller XML-fil" skal du klikke på knappen "Upload fil". I det næste vindue skal du vælge det relevante format og uploade en bulkfil med oplysninger om produkternes tilgængelighed.

Hvis du tilføjer produkter manuelt, skal du i afsnittet "Udfyld formularen" klikke på knappen "Tilføj produkt". I feltet Lager skal du vælge "På lager", hvis produktet er klar til forsendelse.

Image (38)

Sælgere, der allerede har udstedt, aktive lister på merxu og har en "Premium" eller "Enterprise" abonnementspakke, for at indstille synligheden af tilgængeligheden af de enkelte produkter på lager bør:
1. eksportere listens fil
2. tilføje en kolonne med navnet "in_stock".
3. indtaste værdier for produkter på lager eller ikke på lager i overensstemmelse hermed:
"1" - produktet er på lager og kan afsendes
"0" - produktet er ikke på lager, men kan bestilles. Produkter med en in_stock=1-værdi vil blive markeret som "på lager" på siden med tilbud og opgørelse.

Nuværende sælgere med aktive tilbud , som har abonnementspakken "Standard" lagerstatusændring kan foretages manuelt i hvert tilbud. Ændring af lagerstatus for et produkt ved hjælp af en fil er mulig efter opgradering af abonnementspakken til "Premium" eller "Enterprise".