Jeg vil styre de lande, jeg vil handle med. Hvordan gør man det?

Du kan bestemme, i hvilke lande du vil sælge dine produkter.

1. Hvis du bruger formularen, når du angiver tilbuddet:

• vælg de valgte lande;
  • efter at have udfyldt alle de påkrævede felter, klik på "opret"

Destination Countreis

2. Hvis du bruger en fil, skal du bruge parameteren destination_countries til at vælge de korrekte lande.

Hvis du lader dette felt stå tomt, vil vi overveje, at du ønsker at sælge på hele merXu-markedet.

Se på eksemplet:

nul

Den første vare kan sendes til Polen, Ungarn og Tyskland; den næste kun til Polen. De næste to sender sælgeren til en køber fra ethvert EU-land; den næste kun til Rumænien - og så videre.

*Bemærk formatet.