Hvordan betaler man for produkterne?

Efter at have afsluttet en ordre på merXu har du mulighed for at betale for de bestilte produkter ved hjælp af en af følgende betalingsmetoder:

Mer Xu Payments

1. Online overførsel: Når du vælger muligheden "Online overførsel", vises i næste trin en liste over samarbejdende banker. Herfra kan du vælge din bank, og efter at have klikket på knappen "Betal" vil du automatisk blive omdirigeret til din valgte banks hjemmeside.

Du skal logge ind på din bankkonto og fuldføre overførslen. Efterfølgende bliver du omdirigeret tilbage til betalingssiden på merXu, hvor du kan se, om din betaling blev succesfuldt initieret.

1. Bankoverførsel: Efter at have valgt muligheden "Bankoverførsel" bliver du omdirigeret til en opsummering af ordresiden. Her kan du se overførselsoplysninger og fakturadetaljer, som sælgeren har angivet, hvilket giver dig mulighed for at fuldføre overførslen selv.

2. Kortbetaling: Hvis du vælger muligheden "Kreditkort", vises i det næste trin en formular til indtastning af kortoplysninger. Du kan indtaste dit kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode, før du klikker på knappen "Betal".

Bemærk venligst, at hvis dit kort har yderligere 3DSecure beskyttelse, skal du også bekræfte betalingen på din banks side (via SMS-sikkerhedskode, bekræftelse i app osv.).

1. merXu Pay: MerXu Pay er en type Køb Nu, Betal Senere (BNPL) funktionalitet, der er populær inden for e-handel. Den giver købere mulighed for at købe varer uden at betale det fulde beløb på forhånd, i stedet udskydes betalingen i 30 dage. Omvendt modtager din virksomhed det forfaldne beløb på forhånd fra den udskudte betalingsudbyder, nemlig merXu.

For at få mere at vide om merXu Pay kan du finde yderligere information HER.