API merXu

Læs denne artikel, hvis du vil indsætte fortegnelser ved hjælp af API'en.

Før du starter integrationen, skal du generere dine applikationsadgangsoplysninger i:
My merXu> Indstillinger> Integrationsindstillinger> Klientlegitimationsoplysninger: Generer nye klientlegitimationsoplysninger

nul

I feltet klient-id skal du udfylde dit ansøgningsnavn.
Disse data genereres én gang for hver integration uanset antallet af udførte brugere eller forespørgsler.
De kan være alle karakterer, men husk, at de skal være unikke, det vil sige, at du ikke kan genbruge dem.

Indtast adgangskoden efter dit valg i klienthemmelighedsfeltet. Den skal have mindst 8 tegn - inklusive et specialtegn, et tal og et stort bogstav.

nul

nul

Når du har genereret adgangsdataene, skal du gå til API-dokumentationen under merXu API-knappen:

nul

Når du har logget ind, modtager du to tokens:

accessToken — et token, der skal bruges ved hver efterfølgende anmodning om godkendelse. Tokenet er gyldigt i 30 minutter;

refreshToken — et token, der bruges til at generere et nyt accessToken.

API er tilgængelig på alle sprog, der understøttes af merXu. For at modtage data på det ønskede sprog, brug accept-sprog-headeren ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Accept-Language ) — f.eks. "Accepter-sprog: pl-PL" eller "Accepter-sprog: pl"