merXu
Отмяна на

Green Seiro Montage SRL

проверен доставчик
Datorita cunostiintelor tehnicienilor, a numarului mare de proiecte finalizate la nivel national si avand toate echipamentele necesare pentru a realiza orice tip de montaj, Greenseiro poate oferi suport profesional atat in Romania cat si in Europa, in ceea ce priveste energia regenerabila, stocare...
Година на създаване
2017
Общо служители
11 - 50
Държава/регион
Румъния
Green Seiro Montage SRL

Datorita cunostiintelor tehnicienilor, a numarului mare de proiecte finalizate la nivel national si avand toate echipamentele necesare pentru a realiza orice tip de montaj, Greenseiro poate oferi suport profesional atat in Romania cat si in Europa, in ceea ce priveste energia regenerabila, stocarea energiei si electromobilitate.

Greenseiro are originile la inceputul anului 2007 in GERMANIA unde s-a perfectionat, devenind Greenseiro Montage în anul 2017. Astazi acoperim intens interesele clientilor existenti dar si a celor noi, interesati de panouri fotovoltaice pe intreg teritoriul Romaniei si nu numai.

Cu un management care lucrează intens si in permanenta la dezvoltare, Greenseiro Montage aduce pe piata din Romania servicii de calitate in stil nemtesc. Împreună  am reusit sa finalizam peste 5.000 de proiecte pentru clienții noștri.

Продукти